Annons

Om mig i sociala medier

En anledning till mitt sparsamma bloggande senaste halvåret är att jag läst en kurs i musikvetenskap, där en av uppgifterna var att driva en Wordpress-blogg. Vilket är precis vad jag har gjort, fast utan att annonsera ut den till allmänheten.

Dock: den som vill läsa kan göra det här. Framöver kommer jag att köra ungefär samma inlägg i båda bloggarna, fast här blir det förstås bara sådant som är någorlunda metalrelaterat.

Dessutom finns jag numera också på Twitter. Där postar jag mest Bandcamp-tips och retweetar kloka/roliga saker som andra kläcker ur sig.

En sak till: om du har försökt adda mig på Facebook och inte fått napp, så beror det på att jag försöker hålla den profilen hyfsat privat. Mina uppdateringar där handlar dessutom mest om matlagning och bröd. Metal är jag på Twitter och bloggarna.

Sist, men inte minst: tack för att du läser det jag skriver.

Extra stort tack till folk som Henrik på At The Gates-konserten i Malmö härom veckan. När någon kommer fram och berättar att han har börjat lyssna på Anaal Nathrakh tack vare något jag har skrivit, då värmer det gott i hjärtat.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.